Deze winkel vereist dat javascript is ingeschakeld om sommige functies correct te laten werken

Garantie

Materiaal

De meeste items uit onze shop zijn gemaakt van stainless steel (met een laagje van echt 14k goud). Stainless steel, oftewel roestvrij staal, verkleurt niet. Je stainless steel sieraad laat dus geen zwarte, bruine of groene vlekken achter, ook niet na het douchen of zwemmen of zweten.

Ook maken wij gebruik van 925 Sterling Sterling zilver. Jouw 925 zilver sieraden hebben geen onderhoud nodig en het allerbelangrijkste, het verkleurt niet! Je krijgt er van ons een poetsdoekje bij om je zilveren sieraden weer netjes op te poetsen.

De edelstenen op de gouden handgemaakte ringen zijn bevestigd met een dun draadje messing. Dit draad is verguld met behulp van een sterke plating techniek die ervoor zorgt dat je sieraden een gelijkmatige laag glanzend goud rondom hebben. Helaas kan dit draad verkleuren als het in aanmerking komt met water of zweet.

Elk item heeft een beschrijving op de website, dus zorg ervoor dat je de tekst leest om zeker te weten welk materiaal jouw item betreft.

Om je beauties nog langer mooi en glanzend te houden, geven we je graag wat extra tips!

 • Doe je sieraden af tijdens het douchen of zwemmen, water kan de plating na verloop van tijd aantasten
 • Doe je sieraden af tijdens het slapen of sporten
 • Wees voorzichtig met agressieve producten zoals parfums en crèmes
 • Bewaar je sieraden altijd droog en niet in de badkamer
 • Je kunt ze schoonmaken/poetsen met een droge zachte doek

Garantie

Lastories geeft drie maanden garantie vanaf de verzenddatum op eventuele gebreken, zoals losse steentjes of als je sieraad beschadigd is door gevolg van onze verzending. Wij geven geen garantie op verkleuring, lees goed de beschrijving van een product. 

 

Elke situatie wordt individueel beoordeeld door ons. Neem contact op via klantenservice@lastories.nl en voeg de volgende informatie toe: 

 • Ordernummer en volledige naam
 • Foto/video van het beschadigde product waarbij het probleem duidelijk zichtbaar is
 • Een korte omschrijving van het probleem

Beschadiging van producten door normaal gebruik valt niet onder de garantievoorwaarden. Indien wordt vastgesteld dat het gaat om een fabricagefout zal je product kosteloos worden gerepareerd of vervangen. Let wel, de garantie vervalt wanneer een gebrek is ontstaan als gevolg van of dat voortvloeit uit onvoorzichtigheid doordat jij of iemand anders het product hebben proberen aan te passen of het product hebben gebruikt waar het niet voor gemaakt is. Daarnaast valt het verliezen van sieraden niet onder de garantievoorwaarden.

Reviews

 • "Snelle levering , goede kwaliteit, supertevreden zoals altijd"

  Myrna

 • "Wat een mooi kettinkje! En wat een top service. Het slotje sloot niet goed en ik heb direct een nieuwe ontvangen. Joni reageerde direct. Heel fijn!"

  Claudia

 • "Prachtige sieraden met mooie edelstenen. Ik had laatst een vraag en werd snel en lief op gereageerd! Zeker een aanrader om eens te kijken"

  Thirza

 • "Super mooie sieraden van goede kwaliteit! Producten worden snel geleverd en zeer klantvriendelijke service"

  Jessica