Deze winkel vereist dat javascript is ingeschakeld om sommige functies correct te laten werken

Gratis verzending vanaf €50,- binnen NL💖

Verzenden en retouren

VERZENDKOSTEN

Nederland
Alle orders in Nederland boven de €50,- worden gratis verzonden met track & trace. Voor orders onder de €50,- wordt €4,95 verzendkosten in rekening gebracht. 

België en Duitsland
Orders naar België en Duitsland worden vanaf €100,- gratis verzonden met track & trace. Voor orders onder €100 wordt €5,95 (zonder track & trace code) of €9,50 (met track & trace code) verzendkosten in rekening gebracht. 

Overig
Voor overige orders wordt €14,95 verzendkosten in rekening gebracht. Door de douane geheven invoerrechten en belastingen vallen onder de verantwoordelijkheid van de klant.

LEVERTIJD

Als het aan ons ligt, ligt je pakketje de volgende dag op de deurmat. Wij proberen alle bestellingen binnen één dag te verzenden. Alle bestellingen worden verzonden met een track and trace code. Je kunt jouw track en trace code en instructies vinden in de bevestigingsmail.

De custom made items worden persoonlijk voor je gemaakt, hierdoor is de levertijd tussen de twee tot vijf werkdagen. Spoedje? Laat het ons dan even weten, zodat wij kijken hoe snel wij kunnen leveren.

Nederland

1 tot 2 werkdagen

België & Duitsland

3 tot 5 werkdagen


RETOUREN

Je hebt recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst terug te sturen.

Download hier je retourlabel (vul eerst de gegevens, zoals track & trace code in van je bezorgde bestelling). Met dit retourlabel kun je jouw brievenbuspakket voor €3,95 en jouw pakket voor €5,95 naar ons retourneren (de retourkosten zijn voor de klant). Gebruik voor een retourpakket altijd ons retourformulier. Dit formulier dient uitgeprint en ingevuld te worden bij het retour sturen. 

De teruggestuurde producten worden na ontvangst terugbetaald op de rekening waarmee de bestelling is geplaatst. Het is de verantwoordelijkheid van de klant dat het pakket in goede orde wordt ontvangen en dat de klant indien nodig met een verzendbewijs de retourzending kan aantonen.

Let op:
- Producten uit de (live)sale kunnen alleen geretourneerd worden in ruil voor een Giftcard.
- Oorbellen kunnen niet geretourneerd worden in verband met hygiëne.
- Wij geven geen vergoeding voor de retour verzendkosten, tenzij het een product betreft dat ondeugdelijk is.
- Wij zijn niet verantwoordelijk voor retourproducten die zoekraken.
- De GIFT ring dient meegestuurd te worden als je meer retourneert waardoor je niet op een orderbedrag van €75,- uitkomt.